Anunț de intenție pentru închirierea unui spațiu - Păltiniș - octombrie 2019 - ANULAT

SC New Hope SRL anunță intenția de a închiria un spațiu în localitatea Păltiniș în luna octombrie 2019 necesar pentru desfășurarea instruirii teoretice a programului de formare în ocupația Operator la recoltarea și toaletarea arborilor forestieri în cadrul proiectului  ACTIV – Accesibilitate, Consiliere, Transparență, Informare pentru Viitor, cod 120634.

Cursul s-a mutat la Caransebeș. Detalii aici: https://www.newhope.ro/anunt-de-intentie-pentru-inchirierea-unui-spatiu-caransebes-octombrie-2019/

Cerințele spațiului:

  • suprafață de minim 30 mp;
  • lumină naturală, lumină artificială, sistem de aerisire, sistem de încălzire
  • acces facil la grupuri sanitare
  • 15 scaune, mese pentru 14 persoane și una pentru formator
  • spațiu pentru montarea echipamentelor necesare în derularea programului (laptop, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart)
  • prestatorul va pune la dispoziție o persoană care, în orice moment al desfășurării cursului, să poată sprijini reprezentanții beneficiarului să facă modificări în aranjarea sălii de curs.

 

Valoarea estimate a contractului este 300 lei, include utilitățile aferente (energie electrică, apă, încălzire,curățenie în sala de curs).

Menționăm că perioada închirierii este estimată putând surveni modificări.

Data limită și locul depunerii ofertelor: 25.09.2019, ora 16,00, Reșița, bd. Muncii, nr.10A, Complex Agroindustrial Reșița Nord, etaj2, cam.3.

 

Persoană de contact:

Lăzăroni Ionela Evuța,
coordonator proiect partener,
0255/516607, 0752110149,
ionela_lazaroni@yahoo.com.